Nagels

Home / Handen / Nagels

Bij Belayla kunt u ook uw nagels lekker laten verwennen. Wilt u graag kunstnagels, gellak of nailart. Het kan allemaal bij Belayla.

Kunstnagels:
Belayla werkt met Polygel. Ze hebben eigenlijk alle goede eigenschappen van Acryl en Gel samen gemengd en zo komen ze op het product Polygel. Het wordt dus gemengd met een vloeistof, maar deze ruikt niet zo erg als de liquid van Acryl. En de Polygel moet daarna nog even uitharden onder de UV lamp. Als u uw nagel te hard ergens tegenaan stoot zal de kunstnagel inscheuren en afbreken en niet uw eigen nagel.
Heeft u nog vragen over Polygel dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen.
French manicure is ook mogelijk met Polygel.

Nailart:
Nailart kan op uw eigen natuurlijk nagel en op een kunstnagel. We maken dan leuke vormen op je nagel/ nagels. Kan uiteraard ook met nagellak.

Gellak:
Gellak is eigenlijk een soort nagellak die  ongeveer 2 tot 4 weken blijft zitten. Het heeft dezelfde werking als gelnagels alleen is het geen verlenging van de nagel.

Nagellak/Polijsten:
U kunt ook de nagels laten lakken of Polijsten. Zie ik daarvoor het kopje Manicure. U mag eventueel ook altijd een eigen nagellak meenemen. Houd u er wel rekening mee dat Belayla helaas geen grote assortiment van nagellakken heeft. Alvast bedankt voor uw begrip.

Heeft u eventueel nog vragen neemt u dan gerust contact op. Zie daarvoor het kopje Contact.