Handen (Manicure+Nagels)

Home / Handen & Voeten / Handen (Manicure+Nagels)

Vind u ook niet dat uw handen is een keer lekker verwend mogen worden. Belayla heeft daarom verschillende manicure behandelingen.
Bij Belayla kunt u ook uw nagels laten verwennen. Wilt u graag kunstnagels, gellak of nailart op uw nagels? Zie dan alle informatie onder de manicure behandelingen.

Quik manicure (+/- 20 min):
– Nagel riemen terug duwen
– Nagels vijlen
– Nagels lakken/Polijsten

Basic manicure (+/- 30 min)
– Nagel riemen terug duwen
– Nagels vijlen
– Handen scrubben
– Moisturizer
– Nagels lakken/Polijsten

Luxe manicure (+/- 45 min)
– Nagels vijlen
– Handen scrubben
– Paraffine pakking
– Nagel riemen terug duwen
– Hand massage
– Moisturizer
– Nagels lakken/Polijsten

Tijdens deze behandelingen kan er eventueel ook Gellak worden toegepast op de nagels. Wilt u de nagels graag gelakt hebben met nagellak? Dan vragen wij u of u uw eigen nagellak wilt meebrengen. Bedankt voor uw begrip.

Kunstnagels:
Belayla werkt met Polygel. Ze hebben eigenlijk alle goede eigenschappen van Acryl en Gel samen gemengd en zo komen ze op het product Polygel. Het wordt dus gemengd met een vloeistof, maar deze ruikt niet zo erg als de liquid van Acryl. De Polygel moet daarna nog even uitharden onder de UV lamp. Als u uw nagel te hard ergens tegenaan stoot zal de kunstnagel inscheuren en afbreken en niet uw eigen nagel.
Heeft u nog vragen over Polygel dan kunt u deze natuurlijk altijd stellen.
French manicure is ook mogelijk met Polygel.

Nailart:
Nailart kan op uw eigen natuurlijk nagel en op een kunstnagel. We maken dan leuke vormen op je nagel/ nagels. Kan uiteraard ook met nagellak.

Gellak:
Gellak is eigenlijk een soort nagellak die  ongeveer 2 tot 4 weken blijft zitten. Het heeft dezelfde werking als gelnagels alleen is het geen verlenging van de nagel.

Nagellak/Polijsten:
U kunt ook de nagels laten lakken of Polijsten. Als u de nagels wilt laten lakken vragen wij u om uw eigen nagellak mee te nemen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Heeft u eventueel nog vragen neemt u dan gerust contact op. Zie daarvoor het kopje Contact.