Voetreflex+ Behandeling

Home / Lichaamsbehandelingen / Voetreflex+ Behandeling

Voetreflex Plus behandeling

Wat is Voetreflexologie?
Voetreflexologie is een westerse en oosterse, energetische alternatieve geneeswijze die ervan uit gaat dat alle organen en meridiaan banen met uw lichaamsdelen in verbinding staan. Deze orgaanpunten vind u voornamelijk terug op de voet(zolen) maar ook op de onderbenen, handen en armen. Zo kunt u met bijvoorbeeld hart klachten uw hartzone laten masseren op uw voeten.

Wat betekend Plus?
De Plus in Voetreflex Plus staat voor de TCM (Traditional Chinese Medicine). We werken dus vanuit de Chinese geneeskunde. Daardoor kunnen we de behandeling combineren met Westerse en Chinese behandelwijze. En kunnen we daardoor met de behandeling nog beter en gerichter werken op uw probleem.

Hoe ziet een behandeling eruit:
De klant komt binnen met bijvoorbeeld Spijsverteringsklachten.
Als eerst nemen wij een Anamnese af. Dit is belangrijk als u echt van uw klacht af wilt komen.
Daarna gaan we de behandeling starten.
In de behandeling zal een combinatie worden gemaakt van de Westerse en Chinese technieken. We werken dus op de meridiaan banen en op de orgaanpunten. Bij Spijsvertering zullen we vooral de Milt/Maag meridiaan meepakken en de Spijsverteringsmassage. De meridiaan is een massage vanuit de Chinese geneeskunde en de Spijsverteringsmassage vanuit de Westerse geneeswijze.
Een gewone voetreflex behandeling zal dus niet werken op de meridiaan banen.

Deze behandelingen zijn dus heel persoonlijk en als u echt gericht een behandeling wilt is het dus ook belangrijk dat u alles vertelt wat wij moeten weten. Doet u dit eenmalig voor alleen ontspanning kan dit dus ook, maar hier gaan we dus niet echt diep in op een onderliggende klacht.

Heeft u vragen stel ze dan gerust.